WordPress haj søges

Vi har brug for en engageret og selvstændig holdspiller, der elsker sit fag – så hvis det er dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Om dig:
Du er skrap til at sætte websites og shops op i WordPress og Woo Commerce.
Du kan få multi language løsninger til at fungere uden problemer.

Du kan sætte tilpassede løsninger op, så de ikke kun er responsive på forskellige enheder, men særligt tilpassede til f.eks. mobil.

Du kan finde løsninger på nye funktioner og tilpasse unikke løsninger.

Og så har du generelt en god teknisk forståelse af online værktøjer.

Hvis du også har indsigt i Magento, Prestashop og andre open source produkter er det et plus.

Om jobbet:
Hos os får du mulighed for at arbejde med meget varierede typer opgaver, som du selv kan sætte dit tydelige præg på. Du får et stort personligt ansvar og der vil være en del deadlines, som skal overholdes. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og systematisk. Du skal samarbejde med både programmør, grafiker, kunder og online marketingfolk.

Om click-a-site:
Vi er et mindre, men ambitiøst online bureau med en teknisk historie. Vi bygger mange forskellige typer løsninger til kunder i det private, såvel som i det offentlige. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø i indre by og vi sætter pris på god tone og godt humør det meste af tiden.

Hvornår:
Hurtigst muligt, senest 1. februar, evt. med delvis start tidligere, hvis det er muligt for dig.

Ansøgning:
Ansøgning og evt. bilag sendes pr. e-mail til info@cas.dk.

Kontakt:
Hvis du har brug for yderligere info, er du meget velkommen til at kontakte enten Henrik Terkildsen eller Michael Zonkjer eller ring til os på 33 38 41 11.